- Dane teleadresowe
- Organy szkoły
- Majątek szkoły
- Finanse szkoły
- Zakres terytorialny
- Sposoby przyjmowania i załatwiania spraw, skarg i wniosków
- Rejestry, ewidencje, archiwa
- Zamówienia publiczne i przetargi
- Władze i pracownicy
- Statut prawny
- Informacje o szkole
- SERWIS
- Sprawozdania Finansowe
- Deklaracja dostępności
Protokół z posiedzenia Komisji Konkursowej
Konkursu na najem lokalu użytkowego i organizację punktu zbiorowego
żywienia w Gimnazjum nr 81, 01-310 Warszawa ul. Rozłogi 10
W dniu 7 maja 2012. o godz. 13.45 zebrała się Komisja Konkursowa Konkursu
na najem lokalu użytkowego i organizację punktu zbiorowego żywienia w Gimnazjum nr 81, 01-310 Warszawa, ul. Rozłogi 10
w składzie:
Przewodniczący Komisji – Joanna Kalisz-Lerch
Członek Komisji – Joanna Bitowt
Członek Komisji – Alicja Wróblewska
Członek Komisji – Barbara Mróz
Komisja przeanalizowała dostarczone w wyznaczonym terminie wymagane od Oferentów
dokumenty.
W wyniku analizy stwierdzono:
LP |
Nazwa Firmy |
stawka czynszu netto |
czas adaptacji pomieszczeń |
Cena obiadu -zupa, drugie danie, kompot |
pozostawiony personel kuchenny |
STATUS |
1 |
SZAFRAN CATERING – Robert Kubicki |
1000 zł |
7 dni |
8,00 zł |
1 |
Oferent nie uzupełnił w wyznaczonym terminie wymaganych dokumentów - Oferta nie spełnia wymogów formalnych |
2 |
SZWAJCARKA - Marcin Sikorski
|
1100 zł |
0 |
7,50 zł |
1 |
Oferta spełnia wymogi formalne |
3 |
Firma Handlowo-Gastronomiczna - Daniel Osik |
1010 zł |
30 dni |
6,00 zł |
1 |
Oferta spełnia wymogi formalne Wzywa się do złożenia wyjaśnień dotyczących szczegółowej kalkulacji ceny za posiłki |
4 |
BOB CATERING SERVICE - Robert Pawelski |
1200 zł |
5 dni + 20 dni pozwolenie z sanepidu |
7,50 zł |
3 |
Oferent uzupełnił w wyznaczonym terminie wymagane dokumenty - Oferta spełnia wymogi formalne
|
5 |
Barbara Gałka |
1000 zł |
30 dni |
7,50 zł |
1 |
Oferent uzupełnił w wyznaczonym terminie wymagane dokumenty - Oferta spełnia wymogi formalne
|
6 |
GASTRO TEAM - Tomasz Kuranowski |
1000 zł |
2 dni |
6,70 zł |
Do 5 osób
|
Oferta spełnia wymogi formalne |
7 |
DGP CATERING PARTNER sp. z.o.o. |
1650 zł |
- |
6,50 zł |
1 |
Oferent nie uzupełnił w wyznaczonym terminie wymaganych dokumentów - Oferta nie spełnia wymogów formalnych |
8 |
Ewa Borecka-Laszenko |
1100 |
- |
7,00 zł |
1 |
Oferent uzupełnił w wyznaczonym terminie wymagane dokumenty - Oferta spełnia wymogi formalne
|
9 |
BUFET SZKOLNY Martyna Socha-Bindas |
1200 zł |
Okres wakacyjny |
8,00 zł |
1 |
Oferent uzupełnił w wyznaczonym terminie wymagane dokumenty - Oferta spełnia wymogi formalne
|
10 |
Integracyjne Centrum Oświatowe sp. z.o.o sp.k. |
1219,51 zł |
14 dni |
6,17 zł |
3 |
Oferta spełnia wymogi formalne Wzywa się do złożenia wyjaśnień dotyczących szczegółowej kalkulacji ceny za posiłki |
11 |
KAR0 – BIS Maria Michalska-Stegienko |
1000 zł |
„Nie widzimy potrzeby adaptacji pomieszczeń” |
7,50 zł |
„osoby spośród pracowników stołówki na umowę o pracę na okres 12 miesięcy” |
Oferta odrzucona: 1.Nie spełnia wymogów formalnych- wykonawca nie podał liczby osób do zatrudnienia. |
12 |
Adria K. Wojdat, Ł. Zdunikowski Sp.J.
|
1120 zł |
10-14 dni |
5,20 zł |
1 |
Oferta spełnia wymogi formalne Wzywa się do złożenia wyjaśnień dotyczących szczegółowej kalkulacji ceny za posiłki |
13. |
Przedsiębiorstwo IN TOTO sp. z o.o. |
1000 zł |
14 dni |
7,00 zł |
1 |
Oferta spełnia wymogi formalne |
Termin dostarczenia wyjaśnień i uzupełnień do dnia 8.05.2012r. do godziny 12.00
Na tym protokół zakończono i podpisano.
Przewodniczący komisji
Członek komisji
Członek komisji
Członek komisji
Protokół z posiedzenia Komisji Konkursowej
Konkursu na najem lokalu użytkowego i organizację punktu zbiorowego
żywienia w Gimnazjum nr 81, 01-310 Warszawa ul. Rozłogi 10
W dniu 8 maja 2012. o godz. 14.45 zebrała się Komisja Konkursowa Konkursu
na najem lokalu użytkowego i organizację punktu zbiorowego żywienia w Gimnazjum nr 81, 01-310 Warszawa, ul. Rozłogi 10
w składzie:
Przewodniczący Komisji – Joanna Kalisz-Lerch
Członek Komisji – Joanna Bitowt
Członek Komisji – Alicja Wróblewska
Członek Komisji – Barbara Mróz
Komisja zapoznała się z nadesłanymi przez wskazanych Oferentów wyjaśnieniami. Następnie dokonano analizy przedstawionych poniżej ofert na najem lokalu użytkowego i organizację punktu zbiorowego żywienia:
LP |
Nazwa Firmy |
stawka czynszu netto |
czas adaptacji pomieszczeń |
Cena obiadu -zupa, drugie danie, kompot |
pozostawiony personel kuchenny |
Ilość otrzymanych punktów |
2 |
SZWAJCARKA - Marcin Sikorski
|
1100 zł |
0 |
7,50 zł |
1 |
77,55 |
3 |
Firma Handlowo-Gastronomiczna - Daniel Osik |
1010 zł |
30 dni |
6,00 zł |
1 |
88,95 |
4 |
BOB CATERING SERVICE - Robert Pawelski |
1200 zł |
5 dni + 20 dni pozwolenie z sanepidu |
7,50 zł |
3 |
78,37 |
5 |
Barbara Gałka |
1000 zł |
30 dni |
7,50 zł |
1 |
76,73
|
6 |
GASTRO TEAM - Tomasz Kuranowski |
1000 zł |
2 dni |
6,70 zł |
Do 5 osób
|
82,53 |
8 |
Ewa Borecka-Laszenko |
1100 |
- |
7,00 zł |
1 |
81,02 |
9 |
BUFET SZKOLNY Martyna Socha-Bindas |
1200 zł |
Okres wakacyjny |
8,00 zł |
1 |
75,34 |
10 |
Integracyjne Centrum Oświatowe sp. z.o.o sp.k. |
1219,51 zł |
14 dni |
6,17 zł |
3 |
89,00 |
12 |
Adria K. Wojdat, Ł. Zdunikowski Sp.J.
|
1120 zł |
10-14 dni |
5,20 zł |
1 |
99,18 |
13. |
Przedsiębiorstwo IN TOTO sp. z o.o. |
1000 zł |
14 dni |
7,00 zł |
1 |
80,20 |
Komisja przyjęła jako kryterium wyboru:
- wysokość stawki czynszu
- cena za wydawany posiłek (zupa, drugie danie, kompot)
- zatrudnienie byłych pracowników stołówki i kuchni.
W wyniku przeprowadzonej analizy powyższych OFERT, ich przydatności dla potrzeb szkoły, postępując w oparciu o w/w kryteria, Komisja uznała, że oferta nr 12 - Adria K. Wojdat, Ł. Zdunikowski Sp.J. jest najkorzystniejsza. Tym samym Komisja rekomenduje firmę - Adria K. Wojdat, Ł. Zdunikowski Sp.J. z siedzibą w Warszawie jako najemcę lokalu użytkowego i organizatora punktu zbiorowego żywienia do podpisania umowy wykonawczej.
Na tym protokół zakończono i podpisano.
(podpisy członków Komisji)
Przewodniczący komisji Joanna Kalisz-Lerch
Członek komisji Joanna Bitowt
Członek komisji Alicja Wróblewska
Członek komisji Barbara Mróz
Pokaż informacje o artykule